logo_slovakia800x200
  • Čeština
  • Slovenčina
  • English
  • Magyar

Mechanikus feszítőfejek

Mechanikus feszítőfejek  az egyik legszélleseb  körben használt megoldás  a hidraulikus  álvány kitekercselése. Ezek alkalmasak  letekercselésre a nagy súlyú tekercsre a nagysebességű gépeken. Aktiválja a forgatónyomaték. A hogy a tekercs elkezd tekerni a kimeneti szegmensek aktiválodnak  tökéletesen  szorítyák  és kiközpontosícsa a dudát.  Gyengég állkapcsok  megakadályozzák  túlzott porképződést lehetővé teszi letekerni az utolsó rétig. Minél nagyob a anyag fesültsége anál  nagyob a fej szoríttó pillanata – dudának nincs esélye átcsúszni.  Fej gyakorlatilag nem igényel karbantartást, nemszorúl be a por miat az állkapocs és megbízhatólyan dolgoznak acél vagy üvegszálas dudákal.

A fejek rendkívűl tartósak és gyakorlatilag hibamentesek. A karbantartás, ha van ilyen, egsyerű és gyors. Élettartam a fejeknek több mint 10 év pótalkatrészek nélkül. Ezek a jellemzők miat adunk a feszítőfejre 24 hónapot szavatosságot.

Elérhető széles termékskála és módosítások lépcsős fejek, gyors cserélhető modellek vagy fej adapterek több átmérőjű egyszerre feldolgozható anyagra. A fejek megtervezük pontosan személyre szabott maga alkamazására ( súly, sebesség, nyomaték ), beleértve a karima pontos méres által vagy bekűldött rajz által.

Elérhető modellek és verziók:

Mechanikus feszítőfejek „S“ tipus  – standard

A legszélesebb körben használt modell különösen alkalmas a papíripar és a gépek hullámkarton  gyártása amelyek feldolgozák minden tekercs  azonos duda átmérővel. Ott kínálunk változatokot 70 mm- től 12“ azzal lehetőséggel további kiigazításokal.

Moduláris mechanikus fej „SM“ tipus

Szemben S tipus ez a moduláris modell lehetőséget kínál egy egyszerű cserére  test fejét a peremet csapal, amely lehetővé teszi gyors alkalmazkodást különböző átmérőjű dudák feldolgozását. Ez a modell jelentősen csökkenti állasidőt, a anyag cserélésnél , növelve ezzel rugalmasságát  és hatékonyságát. Terhelés mindig függ a belső csap és különböző kombináciokról öszefoglalva a műszaki dokumentációban.

Fokozatos mechanikus fejek

Két – három rétegű test lehétővé teszi a befogását külünböző átmérő dudákot a fej eltávolítása nélkül. Egy kicsit hosszab a teste, de olyan alkalmazásakhoz ideális a hol nagyon gyakran változnak a duda átmérők.

Mechanikus fej csúszó  ütköző karimával – „COREKICKER“

Fej a tekercs letekerése  után  automatikusan kiadja  a üres dudát ki a gépbőll rugó segítségével , vagy hydraulikus  vagy pneumatikus dugattyúk segítségével a gép karokon.

.

logo_www800x200