logo_slovakia800x200
  • Čeština
  • Slovenčina
  • English
  • Magyar

Pneumatikus fejek

Pneumatikus és pneumatikus-mechanikus fejek kiindulási pont olyan alkalmazásokban, ahol le vagy föltekerés alatt változik a hatás irányát a nyomaték. Ezek főleg motorizált tekerő álványok, a hol a motor tekercset előszor hajtsa, hogy gyorsaban jusson működési sebeségre  és később fékezi hogy létrehoza a anygba a feszítést. A szorítóerő a fejekné független a mérete vagy irány pillanata, de konstans, okozta légnyomásal a fejben. A fej megfelelő alkalmazásokhoz is a hol használnak tekercset nagy súly és sebességet  tekerésnél. Tökéletesen középre  a dudát, így megszünteti a tekercs ugrálást és rezgését.  Ez egy kevésbé használt modell magasab ár  és gyakorib karbantartás miat mechanikus fejek ellen.

Van elérhető termékskálak és módosítások fokozot fej vagy fejek adapterekel több átmérőkre egyszerre feldolgozó anyagokra. Fejeket megtervezükk pontosan szeméjlyre szabot alkamazására ( súly, sebesség, nyomaték ), beleértve  a karima pontos méres által vagy bekűldött rajz által.

A fej rendszeres karbantartást igényel, de ez egyszerű és gyors. Bármely alkatrész elérhető raktárunkban.

.

Elérhető modellek ös verziók:

Pneumatikus- mechanikus fejek adapterel

A moduláris rendszer lehetővé teszi könnyű cseréjét fej testének a karimán , a mi lehetővé teszi a gyors adaptációt külünböző feldolgozó duda átmérőköt. Ez a modell jelentősen csökkenti a állásidőt a anyag valtozásnál , ezáltal növeli  a munka rugallmaságát és hatékonságát.

Lépcsős pneumatikus fejek

Két – három rétegű test lehétővé teszi a befogását külünböző átmérő dudákot a fej eltávolítása nélkül. Egy kicsit hosszab a teste, de olyan alkalmazásakhoz ideális a hol nagyon gyakran változnak a duda átmérők.

logo_www800x200