logo_slovakia800x200
  • Čeština
  • Slovenčina
  • English
  • Magyar

Tengely rögzítő rudak

Tengelyek szorító sínek körül a teljes szélességét, és elsősorban a sejtmentes tekercselő, a kanyargós vagy a nagyon vékony csövek, amelyekben a szalag vagy a szegmensek deformálja a csövet. Miután infláció telepíteni széles szegmens, amely növeli a teljes kerülete a tengelyre. Ezek tengelyek alkalmazásoknál használható, nagy feszültség és gyakran látjuk őket karimás kivitelnél. Anyaguk erős acél test és széles alumínium szalag szerelt standard egyoldalúan konzolos kialakítás.a

web-sluzbyTengely kialakítása, hogy személyre szabott alkalmazás – a karosszéria dőlését paraméterekkel (szélesség, súly, tolóerő) csapágy rész és a karima pontosan mérni vagy szállított rajz.

Van egy széles körű megoldások minden alkalmazáshoz alacsony és magas tömeg, lassú a nagy sebességű folyamatokat.

.

Vannak különböző modellek és verziók:

TENGELY TEKERCSELÉS NAGYON VÉKONY SLEEVES

Ez a verzió egy szorító szalag körül a területet, amely felfújódik minden bővíteni, így az egész, és szélességében a befogott cső. Tengelyek garantálják a nagy ellenállás a csavaró és így nem tud visszahúzódni a nagyon magas feszültséget.

TENGELY

Ez a változat minden leszorítási vasúti bővítése növeli az átmérője a tengely, egy levél, ami határozottan csavarozva a test és nem mozdul. Ez alatt a sáv kerül anyag felső gumi kézpántot alatta nagyon stabilan rögzítve. Ezt követően az anyagot seb a test és a kibővített után  egyszerűen töltse le a tengelyről.

logo_www800x200