logo_slovakia800x200
  • Čeština
  • Slovenčina
  • English
  • Magyar

Tengelyek feszítőszalagokal

Tengelyek feszítőszalagokal a leggyakrabban használt megoldás a különböző iparágakban. Ezek alkalmasak tekercselésre egy vagy több henger alkalmazásokban kis forgatónyomaték alat. A tengelyek könnyű alumíniumból készült vagy acél profilokból és edzett acél csapokal. Tengelyek vannak ellátva feszíttö szalagokal edzett gumyból vagy alumíniumból, és a tőltöszelep radiális vagy axiális irányban.

Hřídel s upínacími pásy

Elérhetők kulönböző formájú  profilok  az ideális kombinációja  a kapacitás és maga a tengely súlya:

Profil hřídele s upínacími pásy

Elérhető modellek és tervezések:

PNEUMATIKUS TENGELYEK A ALSÓ KÉSEKRE BEFOGÁSRA

Acél tengely alacsony dobásokal , legyertva a legmagassab toleranciával. Test általában horganyzott acélból készült tolerancia H 7 egyszerű mozgásra alsó késekre és együtt magas stabilitás a rögzítés követően.

Pneumatická hřídel pro upnutí spodních nožů

EGYOLDALÚ KONZOLOS TENGELY

Szerelőkarima vagy forgócsapágyra a gépen. Gyakori a bajonett illezkedés. Nagyon alkalmas  a tekercs könyű  be és kirakodását, leggyakraban kis áttekercselők, vágó és címke gyártó gépeken. Szabványos kialakítás acélból van, mert tengelyt nem szükséges manipulálni.

Jednostranně vetknutá hřídel

ADAPTER RÖGZÍTÓSZALAGOKAL

Ez egy univerzális megoldás az ügyfelek számára, akik feldolgozák  a tekercseket több átmérőjű dudákon. Az adapter van erősítve a tengelyre lehúzó karimával  vagy belső tengely expanzióval. Lehett legyártani bármely átmérőkell és barmely hosszúságban.
Adaptér s upínacími pásy

FELFÚJHATÓ TAMBOR PAPÍRIPARBAN

Tambornak az a előnye, hogy nagy sebességű papíripari tekercsekre a tökéletes  fel és letekerésre való. Ezek fel vannak szerelve speciális önbeálló  rendszer fém sínek és központosító gumi szalagokal a nyomaték átvitelére. A test gyártható sokféle acél és könyű ötvözetekből.

Többet a expanz tamborok a mi beszálitonkról SVECOM speciális technológiával a mi e-mail-en.

Nafukovací tambory pro papírenský průmysl

logo_www800x200